build a website for free

IN-HOUSE PROGRAM

FOR STUDENT

Mobirise

1. LIFE AFTER BALIGH

Modul 4 sesi (1 hari) yang memberi penekanan terhadap 4 aspek penting ‘akli-baligh’; perubahan fizikal & mental, aurat, pergaulan, dan mandi hadas. Tip-tip yg dikongsikan untuk mereka menguasai 4 aspek tersebut dan menguruskan zaman  Baligh mereka dengan efisyen.

Mobirise

2. YOUTH EVOLUTION SERIES

Modul 5 sesi ini memberi penekanan kepada bahaya budaya  HEDONISME yang berada di persekitaran anak-anak  kita. Modul ini dibahagikan kepada 5S: SOCMED, SEX, SPORT, SMOKE, SCREEN.

Mobirise

3. BEST BELAJAR

Modul 4 sesi yg menawarkan pada para peserta Motivasi Belajar dan 4 Teknik Efisyen; Kuasa Matlamat, Kuasa Tindakan, Kuasa Memori &
Kuasa Nota untuk mereka menguasai akademik  mereka dengan minimum stress & menyeronokkan.

Mobirise

4. SPEAK LIKE PRO

Modul 4 sesi (1 hari) yang mendedahkan kepada peserta teknik-teknik praktikal seperti “Flow-Of-Thought”, Body language, Build Confident dan Punch Line agar peserta dapat  MEMUKAU penonton dengan pengucapan awam mereka.

Mobirise

5. CEO MUDA

Modul terbaru yang memberi fokus pada pembinaan jati diri dan skil asas dalam menyediakan para peserta sebagai usahawan berjaya dan efisyen
pengurusannya di masa akan datang.

FOR ADULT

Mobirise

1. TAKE CHARGE

Program ini merupakan program yang akan membimbing peserta untuk mengambil tanggungjawab terhadap pilihan yang mereka lakukan dan matlamat yang mereka tetapkan. Dalam mencapai matlamat tersebut, para peserta akan belajar cara untuk mengukuhkan kemahiran Komunikasi & kepemimpinan mereka Peserta juga akan dibimbing untuk membuat PELAN TINDAKAN mereka di dalam menghadapi kehidupan generasi Rabbani.

Mobirise

2. TEAM BUILDING

Program "High Performance Team" ini berupaya menjadikan pendukung-pendukung organisasi untuk cemerlang beriltizam dengan faktor-faktor kritikal yang menjana dan menyuburkan organisasi seterusnya memantapkan kemahiran dan kecekapan yang diperlukan untuk mencipta kesejahteraan diri dan kecemerlangan baru organisasi.

Mobirise
Address

No 23, Jalan Wangsa Delima 5,
Wangsa Maju 53300

Contacts

Email: support@motivasilab.com
Phone: +6 018-235 6411  

Links

Like Our Facebook
Watch Our Youtube Channel